top of page
INTERIEURADVIES WOONKAMER HAARLEM
Photography by Firat Aras

Toen ik het prachtige herenhuis van Ruud & Femke binnenliep in hartje Haarlem dacht ik: "Wat kom ik hier doen, deze mensen hebben het fantastisch voor elkaar!". Maar er miste wel kleur, de muren in de woonkamer waren enorm. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. Er is een tv-paneel geïnstalleerd met daarop een grappig behang om de enorme lengte van de wand te onderbreken. Zo creëer je meteen een gezellig zithoekje. Ook hebben we een prachtig armatuur "in het zonnetje gezet". En last but not least: Het plafond werd groen!  

Wij zijn echt super blij met het ontwerp dat Noëlle voor onze zithoek heeft gemaakt. 

 

We waren op zoek naar een oplossing om meer kleur en warmte in onze woonkamer te krijgen en daar heeft Noëlle hele creatieve oplossingen voor bedacht, o.a. een gekleurd plafond en een heel tof wandpaneel met prachtig behang. Dit hadden we zelf nooit bedacht en juist daarom is het zo fijn om daar een goed advies met prachtige handgemaakte tekeningen voor te krijgen. 

 

Het ontwerp was heel mooi uitgewerkt in een presentatie en 3d moodboard. Het was een feestje om hier mee aan de slag te gaan en het eind resultaat is een nog groter feest!

Ruud & Femke

bottom of page