BEHANG EN VERF

IMG_6118_edited_edited.jpg

Een saaie muur schreeuwt soms om een kleurtje. Een muur is zoveel meer dan een stapel stenen, het is het decor van alle mooie momenten thuis. Ik ben van mening dat verf van hoogwaardige kwaliteit moet zijn en op die manier ook duurzaam. 
Daarnaast zijn er tegenwoordig hele bijzondere behangetjes te vinden, nl. fotobehang of retro, behang met mooie prints, structuur of een abstract motiefje. Het geeft een extra dimensie aan je ruimte en heeft een verassend effect.

WALL-ART

IMG_1711 (1).jpg

Ik heb veel ideën over hoe u foto's van bijv. uw kinderen of huisdieren op een originele manier kunt bewerken. Maar ook kunst kan op veel verschillende manieren worden geïmplementeerd in uw woning of kantoor. Benieuwd naar de mogelijkheden?

LICHTPLAN

IMG_1397.jpg

Het kiezen van de juiste verlichting is essentieel voor een sfeervol interieur of een goed verlichte werkplek. Vaak een van de lastigste keuzes. Veel mensen onderschatten het belang van licht in hun interieur. Zonde eigenlijk, want met goed licht komt een interieur veel beter tot zijn recht. Verlichting speelt een essentiële rol en hoort dan ook thuis in het basisplan van een woning. Een goed doordacht lichtplan gaat verder dan hier en daar een decoratief armatuur neerzetten. De kunst is om de juiste balans te creëren tussen sfeerlicht en functionele verlichting.

INTERIEURBEPLANTING

IMG_6149_edited.jpg

Interieurbeplanting is de manier bij uitstek om uw kantoor letterlijk en figuurlijk nieuw leven in te blazen. Planten bevorderen het welzijn van de mensen in uw kantoor. Groen op de werkplek brengt sfeer en kleur, inspireert en zeker zo belangrijk: het rendeert. Werken in een groene omgeving heeft een positief effect op de gezondheid en de arbeidsproductiviteit. Wie investeert in kantoorbeplanting, investeert in de toekomst. Ook hierbij kan SpeeZ u helpen.