BEACH VILLA IN TOFO, MOZAMBIQUE

Photography by Sietske Roorda

 

Door Ray & Sietske werd ik gevraagd te helpen met de renovatie van hun beachvilla in Mozambique. Ibiza/boho stijl ,dus veel wit en naturel, maar met een gouden randje enkele zwarte detailsen natuurlijk een vleugje Afrika! Grootste uitdaging was het verkrijgen van spullen, je hebt daar nl. geen woonwinkels. Maar daardoor ook des te leuker want veel is gemaakt door de locale bewoners. En die kekke behangetjes? Die konden gelukkig wel mee in het vliegtuig!  Zie hier het filmpje:

 

KEUKENONTWERP AMSTERDAM OUD ZUID

Photography by Isabel Figlarek

Menno & Merle wilden een nieuwe, grotere keuken maar kwamen er niet uit met de indeling. Voor hen heb ik verschillende opties uitgetekend en besproken, advies gegeven over kleur en materiaal. Bekijk hier de video van dit project:

INTERIEURADVIES WOONKAMER HAARLEM

Photography by Firat Aras

Toen ik het prachtige herenhuis van Ruud & Femke binnenliep in hartje Haarlem dacht ik: "Wat kom ik hier doen, deze mensen hebben het fantastisch voor elkaar!". Maar er miste wel kleur, de muren in de woonkamer waren enorm. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. Er is een tv-paneel geïnstalleerd met daarop een grappig behang om de enorme lengte van de wand te onderbreken. Zo creëer je meteen een gezellig zithoekje. Ook hebben we een prachtig armatuur "in het zonnetje gezet". En last but not least: Het plafond werd groen! Zie hier de het filmpje:

HERINDELING BOVENVERDIEPING

Dit gezin in Amsterdam had twee zolderkamers (met toegang vanuit hun huidige appartement) aangekocht.De kamers waren niet heel groot dus er moest praktisch nagedacht worden over de indeling. In elke kamer zou een kast, een bureau, een bed komen én er moest genoeg speelruimte zijn. Ik heb verschillende ontwerpen gemaakt en ze kozen voor de minst voor de hand liggende (en tevens mijn favoriet!). Namelijk een inbouwkast creëren met toegang vanuit beide kamers. Het voordeel hiervan was dat de grootste kamer iets kleiner werd maar de kleinste kamer nu wel een kast had maar niet nog kleiner werd. Bekijk hier de video:

MEISJESKAMER

Deze dame is dol op paarden en dat staat dan ook centraal in deze meidenkamer.

©2019 by Noelle Spee