BEACH VILLA IN TOFO, MOZAMBIQUE

Photography by Sietske Roorda

 

Door Ray & Sietske werd ik gevraagd een ontwerp te maken voor hun beachvilla in Mozambique. Deze villa werd zowel van buiten als van binnen geheel gerenoveerd. De gewenste stijl is Boho/ibiza versmolten met zwarte- en gouden details, natuurlijke materialen, uiteraard veel wit en een vleugje Africa! Bekijk hier de video van dit project:

 

KEUKENONTWERP AMSTERDAM OUD ZUID

Photography by Isabel Figlarek

Menno & Merle wilden een nieuwe, grotere keuken maar kwamen er niet uit met de indeling. Voor hen heb ik verschillende opties uitgetekend en besproken, advies gegeven over kleur en materiaal. Bekijk hier de video van dit project:

HERINDELING BOVENVERDIEPING

Dit gezin in Amsterdam had twee zolderkamers (met toegang vanuit hun huidige appartement) aangekocht.De kamers waren niet heel groot dus er moest praktisch nagedacht worden over de indeling. In elke kamer zou een kast, een bureau, een bed komen én er moest genoeg speelruimte zijn.

Ik heb verschillende ontwerpen gemaakt en ze kozen voor de minst voor de hand liggende (en tevens mijn favoriet!). Namelijk een inbouwkast creëren met toegang vanuit beide kamers. Het voordeel hiervan was dat de grootste kamer iets kleiner werd maar de kleinste kamer nu wel een kast had maar niet nog kleiner werd. Bekijk hier de video:

MEISJESKAMER

Deze dame is dol op paarden en dat staat dan ook centraal in deze meidenkamer.

©2019 by Noelle Spee