INTERIEURADVIES WOONKAMER HAARLEM

Photography by Firat Aras

Toen ik het prachtige herenhuis van Ruud & Femke binnenliep in hartje Haarlem dacht ik: "Wat kom ik hier doen, deze mensen hebben het fantastisch voor elkaar!". Maar er miste wel kleur, de muren in de woonkamer waren enorm. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. Er is een tv-paneel geïnstalleerd met daarop een grappig behang om de enorme lengte van de wand te onderbreken. Zo creëer je meteen een gezellig zithoekje. Ook hebben we een prachtig armatuur "in het zonnetje gezet". En last but not least: Het plafond werd groen!  

Photography by Isabel Figlarek

KEUKENONTWERP AMSTERDAM OUD ZUID

Menno & Merle wilden een nieuwe, grotere keuken maar kwamen er niet uit met de indeling. Voor hen heb ik verschillende opties uitgetekend en besproken, advies gegeven over kleur en materiaal. 

Photography by Sietske Roorda

BEACH VILLA IN TOFO, MOZAMBIQUE

Door Ray & Sietske werd ik gevraagd te helpen met de renovatie van hun beachvilla in Mozambique. Ibiza/boho stijl ,dus veel wit en naturel, maar met een gouden randje enkele zwarte detailsen natuurlijk een vleugje Afrika! Grootste uitdaging was het verkrijgen van spullen, je hebt daar nl. geen woonwinkels. Maar daardoor ook des te leuker want veel is gemaakt door de locale bewoners. En die kekke behangetjes? Die konden gelukkig wel mee in het vliegtuig!