MAATWERK KASTEN

Deze klant wilde graag een tweedeling in de hele grote woonkamer door middel van een moderne ensuite. Topidee, zo kun je twee aparte, en meer intieme ruimtes creëren! En, een leuke bijkomstigheid, er ontstaat spontaan kastruimte. 

Besloten om aan de eetkamerkant een haard te plaatsen met houtopslag en aan de andere kant een coffee corner (wat klinkt dat lekker!) Deze coffee corner is helemaal in lijn met de grote vakkenkast in de tv kamer. 

De haard en kast worden met elkaar verbonden door statige bronzen schuifdeuren die verdwijnen in de kast.

De muur in de woonkamer had een gekke ronding met een glazen doorkijk naar de gang, maar de ruimte was onbestemd en functieloos.

Ik heb een kast ontworpen die helemaal terugvalt in de muur, waardoor die gekke bocht niet meer zichtbaar is en de muur strak doorloopt.Het lijkt alsof deze kast er altijd al is geweest. En, een leuke bijkomstigheid: er is superveel opbergruimte ontstaan, zelfs de tv is er in weggewerkt! 

In ons jaren dertig huis in Amstelveen heeft Noelle een heel goed plan gemaakt voor de renovatie. We zijn er superblij mee en het is precies zo geworden als dat we in gedachten hadden.

Ook haar tekeningen zijn heel kundig en duidelijk en ze volgt het proces op de voet. We kunnen haar van harte aanbevelen.

Heel erg blij met haar werk.


Anneloes & Bastiaan