Zoeken
  • SpeeZ

BOEM!

Bijgewerkt op: 8 sep. 2020

Toen ik in de zomer van 2018 besloot om het roer volledig om te gooien wist ik vrijwel meteen dat ik een opleiding wilde gaan volgen. Want, als ik mensen ga adviseren, wil ik weten waarover ik het heb! Kijk, gevoel voor interieur en styling is een natuurlijk een must. Dat zat wel snor, want daar ben ik mijn hele leven al mee bezig. Maar hoe maak je een plattegrond, hoe teken je iets op schaal, welke fases doorloopt een bouwproces, wat is nou eigenlijk een lichtplan? Kortom, hoe maak je een goed interieurontwerp van a tot z?


Allemaal facetten die de afgelopen anderhalf jaar uitgebreid aan bod kwamen. Daarnaast ook materiaal- en textielkennis, trendwatching, moodboards, kunstgeschiedenis, en, niet onbelangrijk, hoe presenteer ik mijn plan!


Het was bijna een fulltime studie. Pittig, zeker om de studie te combineren met lopende projecten maar ik had geen seconde (of les) willen missen van dit alles!


En vandaag is het dan eindelijk zover. Vandaag mocht ik mijn eindplan presenteren aan een extern committee. 18 foamboards vol. En dat was te gek om te doen! Ik ben geslaagd!!!


Zie hier een aantal ontwerpen van deze eindopdracht:86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven