Zoeken
  • SpeeZ

Een bijzondere dag...

Bijgewerkt op: 8 sep. 2020

Vandaag was een bijzondere dag. Ik ging vanochtend al vroeg op pad naar 't Gooi, voor een advies bij een nieuwe klant. Gelukkig was de storm Ciara enigszins afgenomen, al had ik zo nu en dan wat moeite om mijn kleine rode bolletje binnen de witte lijnen te houden op de A1. Dat werd op de provinciale weg niet beter kan ik je vertellen, maar de reden daarvoor waren de prachtige Gooische Villa's.


Zo ook het charmante huis van mijn klant. Een bijzondere klant, want het is iemand die wel vaker in de media verschijnt. Dat wist ik natuurlijk, maar het is toch altijd weer een verrassing waar je terecht komt, je weet nooit wat je te wachten staat, en dát vind ik nou juist zo leuk aan mijn vak.


Mensen leren kennen maar tegelijkertijd hun interieur, want dat interieur zegt zoveel meer over de mensen die er wonen, hun passies, drijfveren, karakter. Ik wil van jongs af aan al graag binnenkijken bij mensen, maakt niet uit waar, 5hoog in de Bijlmer is voor mij net zo interessant als de Van Eeghenstraat in Amsterdam.


Ik maakte als arme student altijd iets bijzonders van mijn studentenkamers. Je hoeft daar geen duizenden euro's in te investeren. Sfeer maken is kunst, dat is creativiteit, geen investering, het kan maar hoeft absoluut niet.


Goed, terug naar 't Gooi. Een gastvrij ontvangst. Een mooi stel. Een sprankelende verschijning, charmant, lief, eerlijk, open en vooral veel humor.


Samen met een fantastische verfspecialist heb ik een voorselectie gemaakt van mooie behangen en verfkleuren voor dit echtpaar. Deze behangen zijn we later samen nog op grotere schaal gaan bekijken in het prachtige ETC designcenter te Culemborg.

To be continued....

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven