HET PROCES

Kom je er niet helemaal uit bij de inrichting van (een ruimte in) je nieuwe huis? Of voldoet de huidige inrichting toch niet helemaal aan je wensen, voelt het niet (meer) zoals je graag zou willen of verschilt de smaak van de verschillende bewoners zo erg dat je vastloopt?

Dan ben je bij SpeeZ aan het juiste adres want SpeeZ is gespecialiseerd in het omtoveren tot prettige ruimtes voor alle bewoners/gebruikers.

Hiermee creert SpeeZ, figuurlijk gezien, ook ruimte in je hoofd want door onze vakkundige en enthousiaste hulp hoef jij niet meer je hoofd te breken over indeling, plattegronden of inrichting.


Nadat het verzoek bij SpeeZ is binnengekomen wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Er zal een intake plaatsvinden om het programma van eisen door te lopen.

Voor deze ontmoeting zal ik je vragen wat voorwerk te doen (waaronder het verzamelen van sfeerbeelden van een gewenste situatie).

Tijdens de intake (liefst op locatie) wordt geïnventariseerd om welke ruimte(s) het gaat, en gekeken naar de mogelijkheden binnen de ruimte.

Op basis van deze gegevens wordt een voorlopige inschatting van het aantal uur gemaakt. In sommige gevallen kan er ook een vaste prijs worden afgesproken. 

Je ontvangt binnen enkele dagen de vrijblijvende offerte.

In onderling overleg wordt een startdatum en tijdspanne vastgesteld wanneer SpeeZ met de opdracht aan de slag gaat.

Uiteraard vindt er tussentijds afstemming plaats en is er ook een eindevaluatie. 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.