HERVERDELING BOVENVERDIEPING AMSTERDAM

Een jong gezin met drie kinderen in Amsterdam kocht er twee zolderkamers bij. De verdieping sluitt aan op hun appartement en het moesten slaapkamers worden voor twee kinderen. Om de kamers wat meer gelijkwaardig te maken hebben we een kledingkast  in de grootste kamer laten maken met tevens toegang vanuit de kleinste kamer, zodat deze geen kastruimte meer zou verliezen. Job wil graag uitvinder worden dus die kreeg een behang met ingewikkelde formules & Mats koos een vrolijk apenbehang. 

Noelle is een absolute aanrader! Ze heeft een ontwerp gemaakt voor onze bovenverdieping, van twee bergingen zijn kamers gemaakt voor onze zoons. 

 

Ze heeft meerdere opties bedacht, in detail uitgewerkt en getekend zodat we op basis daarvan een keuze konden maken. Ze denkt van A-Z mee, heeft verrassende en slimme ideeën, werkt snel en weet nog beter wat onze wensen zijn dan wij zelf!

Ze is heel betrokken, betrouwbaar, professioneel, enthousiast en checkt na iedere stap hoe het ervoor staat. Ze vergeet geen enkel detail en is goed in vooruit plannen en alles overzien. Zo fijn!

 

Wij én onze jongens zijn ontzettend blij met het resultaat!

Huub & Eva