OVER SPEEZ

OVER SPEEZ

SpeeZ is opgericht in 2019 door Noëlle Spee. De bedrijfsnaam ‘SpeeZ’ verwijst niet alleen naar mijn achternaam, maar is ook een fonetische weergave van het Engelse ‘space’. Letterlijk vertaald ‘ruimte’.

ruim·te (de; v; meervoud: ruimten, ruimtes)

  1. plaats om zich uit te strekken: iem. de ruimte geven gelegenheid geven tot iets

  2. een door grenzen bepaalde plaats: holle ruimten; (onderwijs) vrije ruimte voor niet-verplichte vakken beschikbare tijd

  3. onbegrensde verzameling van plaatsen; het heelal

 

Ik heb een aantal jaren geleden het roer volledig omgegooid en ben gaan doen waar mijn hart ligt, namelijk interieur, herindeling, styling en inrichten. Tijdens mijn opleiding tot interieurontwerper heb ik mijn eigen bedrijf SpeeZ opgericht en sindsdien ging alles eigenlijk vanzelf. Ik geniet nog elke dag van het feit dat mijn passie mijn beroep is geworden.


Graag maak ik ook jouw ruimte(s) tot een prettige, inspirerende plek. Met kennis van trends, kleuren, materialen en mijn enthousiasme zorgen er voor dat ik steeds weer precies de juiste sfeer weet te creëren. Of dat nu voor een familiehuis, appartement, werkplek, hotel of winkelpand is, met elke ruimte weet ik wel raad.