PROJECT ZUIDAS AMSTERDAM
KANTOORONTWERP

Photography by Firat Aras

 
 

KANTOORONTWERP

 
 

Allergan Nederland vroeg mij in het voorjaar van 2019 of ik een ontwerp wilde maken voor hun nieuwe kantoor op de Zuidas. Het was een lege, open ruimte. De vraag was om deze om te toveren tot een warm en vriendelijk kantoor, waarin mensen zich prettig voelen en geïnspireerd raken. 

Ik presenteerde een compleet plan en dat werd enthousiast ontvangen. Er is hard gewerkt om alles binnen de strakke tijdspanne te kunnen verwezenlijken. Het kantoor is geheel toegespitst op "het nieuwe werken"; flex-plekken met zit/sta bureaus. De interieurstijl is industrieel-modern. Ik heb -binnen de bestaande ruimte- een afgezonderde kamer gecreëerd waar men kan vergaderen, lunchen of telefoneren. 

 

Er zijn op maat gemaakte karpetten onder de verschillende werkunits en in de vergaderruimte geplaatst, als raamdecoratie zijn houten jaloezieën geplaatst om de zon, waar nodig, te kunnen weren. De uitgesproken interieurbeplanting in de stoere stalen plantenbakken geeft een huiselijke sfeer en vormt een natuurlijke separatie tussen de verschillende werkunits.

Ook geïnteresseerd in een op maat ontworpen, inspirerende werkomgeving? Laat het me weten.

Bekijk hier de video van dit project:

©2019 by Noelle Spee