KANTOORONTWERP ZUIDAS AMSTERDAM 
Photography by Firat Aras

Allergan Nederland vroeg mij in het voorjaar van 2019 of ik een ontwerp wilde maken voor hun nieuwe kantoor op de Zuidas. Het was een lege, witte, open ruimte. De vraag was om deze om te toveren tot een warm en vriendelijk kantoor, waarin mensen zich prettig voelen en geïnspireerd raken. 

Ik presenteerde een compleet plan en dat werd enthousiast ontvangen. Er is hard gewerkt om alles binnen de strakke tijdspanne te kunnen verwezenlijken. Het kantoor is geheel toegespitst op "het nieuwe werken"; flex-plekken met zit/sta bureaus. De interieurstijl is industrieel-modern. Ik heb -binnen de bestaande ruimte- een afgezonderde kamer gecreëerd waar men kan vergaderen, lunchen of telefoneren. 

Noëlle, het was een genot om met je samen te werken! We hebben je bijna het onmogelijke gevraagd. In slechts drie weken tijd van ontwerp, naar verbouwing en daarna direct een volledige inrichting. Jij maakte dit mogelijk! 

 

Je schakelt direct, ontzorgt en bent een super enthousiaste en inspirerende persoonlijkheid om mee samen te werken. Dank je wel voor deze enorme mijlpaal en wij genieten elke dag van deze heerlijke werkplek. 

 

Ook Spaces Zuidas gebruikt graag ons kantoor als showmodel voor potentiële nieuwe huurders!

Lisa Minden - Marketing Manager Allergan 

***

"We zijn er ontzettend blij mee bij Allergan Nederland. 

 

We hebben nu dé inspirerende omgeving waar wij onze ‘start-up’ verder kunnen uitbouwen!"

Robert Schuller

General Manager Allergan