top of page
Welkom: Welcome

OVER SPEEZ

OVER SPEEZ
blu.jpeg

Ik ben Noëlle Spee. De bedrijfsnaam ‘SpeeZ’ verwijst niet alleen naar mijn achternaam Spee, maar is ook een fonetische weergave van het Engelse ‘space’. Letterlijk vertaald ‘ruimte’.

ruim·te (de; v; meervoud: ruimten, ruimtes)

  1. plaats om zich uit te strekken: iem. de ruimte geven gelegenheid geven tot iets

  2. een door grenzen bepaalde plaats: holle ruimten; (onderwijs) vrije ruimte voor niet-verplichte vakken beschikbare tijd

  3. onbegrensde verzameling van plaatsen; het heelal

 

Ik adviseer ondernemingen of particulieren over het interieur van hun bedrijf of woning. Na een aantal uitvoerige gesprekken waarin we kijken naar stijl, mogelijkheden en wensen creëer ik een ontwerp passend bij jou of bij je bedrijf  (dat kan van alles zijn, een kantoor, restaurant, hotel, kapsalon, showroom, noem maar op).

 

Mijn favoriete stijl is “hotel chique”. Ik hou van kleur, rijke stoffen en sprekende behangen. Door deze elementen in de juiste samenstelling toe te passen creëer je eenheid, balans, en, niet te vergeten, originaliteit! 

 

Ik ben een “out of the box” denker en een creatieveling  (ik wijk graag af van de standaard) en kom met verassende ideeën. Samen creëren we een inspirerende maatwerk ruimte, eentje die bij jou of jouw onderneming past! 

bottom of page