top of page

REVIEWS

Bart van de Ven

Leasebuddy

Breda

Via een vriendin in contact gekomen met Noëlle en wat ben ik daar achteraf blij mee! Ik heb Noëlle ingeschakeld voor het volledig interieur design van ons nieuwe kantoor. Na de eerste kennismaking merkte ik gelijk een klik, ze begreep direct wat wij als bedrijf voor ogen hadden; een origineel & gezellig kantoor. Noëlle is aan de slag gegaan met een ontwerp. De manier van haar ontwerp presenteren is erg prettig. Je ontvangt presentaties met sfeerimpressies, welke direct doorlinken naar de betreffende producten. Daarnaast ontvang je een duidelijke schets met de werkelijke afmetingen om er een goed totaalbeeld van te krijgen. Zelf zijn we enorm kritisch op hoe zaken eruit moeten zien maar direct werd duidelijk dat we Noëlle helemaal los konden laten want vrijwel alles dat werd voorgesteld vonden wij verrassend en prachtig met als eindresultaat een supertof origineel & gezellig kantoor waar we graag werken en mensen ontvangen. De reacties van collega's, leveranciers en klanten zijn dan ook louter positief. Je echt kan zien dat een creatieve professional aan het werk is gegaan. Ik kan niet anders zeggen dat ik enorm blij ben met de dienstverlening van Noëlle en dat het voor ons een schot in de roos is geweest om samen te werken :)

Lisa Minden - Marketing Manager Allergan 

Amsterdam

Noëlle, het was een genot om met je samen te werken! We hebben je bijna het onmogelijke gevraagd. In slechts drie weken tijd van ontwerp, naar verbouwing en daarna direct een volledige inrichting. Jij maakte dit mogelijk! 

Je schakelt direct, ontzorgt en bent een super enthousiaste en inspirerende persoonlijkheid om mee samen te werken. Dank je wel voor deze enorme mijlpaal en wij genieten elke dag van deze heerlijke werkplek. 

Ook Spaces Zuidas gebruikt graag ons kantoor als showmodel voor potentiële nieuwe huurders!

Steven Rohof

Amsterdam

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Deze zomer heeft Noelle me enorm goed geholpen met de inrichting en styling van mijn huis. Ze voelde perfect aan wat ik wilde, was flexibel en communiceerde heel fijn, proactief en enthousiast. Ik ben superblij met het eindresultaat en kan Noelle iedereen aanraden!!

Anneloes & Bastiaan

Amstelveen

In ons jaren dertig huis in Amstelveen heeft Noelle een heel goed plan gemaakt voor de renovatie. We zijn er superblij mee en het is precies zo geworden als dat we in gedachten hadden. Ook haar tekeningen zijn heel kundig en duidelijk en ze volgt het proces op de voet. We kunnen haar van harte aanbevelen.
Heel erg blij met haar werk.

Tim & Karlijn

Amsterdam

Wij wilden voor onze zoon van drie een nieuwe kinderkamer en ook onze eigen slaapkamer, trappenhuis en overloop aanpakken, maar kwamen zelf niet tot actie om plannen die in ons hoofd zaten uit te voeren. Noëlle heeft ons fantastisch geholpen met goede ideeën en het visualiseren daarvan, out of the box denken en het toevoegen van kleur en sfeer aan ons huis. Ze heeft veel tijd en energie in dit project gestoken, goede suggesties gedaan voor winkels, vaklieden en websites en ons waar nodig een duwtje in de rug gegeven bij het maken van keuzes. We zijn erg blij met het resultaat!

Muriel & Onno

Zaandam
 

Wij hadden voor de woonkamer en keuken van ons nieuwe huis nog weinig idee voor inrichting en kleuren. Noelle heeft voor ons een aantal ontwerpen gemaakt waarin ze onze voorkeuren en de ligging en stijl van het huis heeft meegenomen. 

We waren zeer aangenaam verrast met wat ze voorstelde en hebben één van haar ontwerpen helemaal overgenomen. We zijn super blij met de richting die ze ons heeft gegeven en hebben meteen inspiratie opgedaan voor de rest van het huis.

Floor & Peter

Rotterdam

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na aankoop van ons nieuwe huis hebben we Noelle om hulp gevraagd om dit fijne huis ook mooi vorm te geven.
Dit moest allemaal op afstand gebeuren want we woonden toen in San Francisco. Samen met Noelle hebben we een strakke planning gemaakt.
Noelle heeft op basis van onze wensen een geweldig mooi ontwerp gemaakt met kleurontwerp, bijbehorende meubels en accessoires, waardoor we zelfs op afstand een goed idee kregen van hoe het er uiteindelijk uit zou komen te zien.
Noelle is heel prettig en professioneel om mee samen te werken en werkt ongelooflijk hard om een mooi resultaat te behalen. 

Cristina & Albert

Amsterdam

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid

Wat een top bedrijf!
We wilden een nieuwe en frisse wind in onze woonkamer. Iets anders maar wel passend bij onze smaak en waar we ons prettig in zouden voelen. Dit is gelukt!
Noëlle luistert goed naar je wensen, denkt met je mee, laat je opties zien die je zelf niet had bedacht en toch helemaal bij je passen. Ontzettend prettig om mee samen te werken en altijd goed bereikbaar voor overleg.

Ik heb een uitgebreide make-over laten doen. En dat is zeer goed bevallen! Van de indeling tot het uitzoeken van alle meubels / kleuren / behang en kleine accessoires is het  plan tot in de kleine details uitgewerkt. Van begin tot einde was het een lang traject, met name door de lange levertijden op het gekozen meubilair. Het was een heel leuke reis waarbij het eindresultaat al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Zeer aan te bevelen!!

Femke & Ruud

Haarlem

Wij zijn echt super blij met het ontwerp dat Noëlle voor onze zithoek heeft gemaakt. 

We waren op zoek naar een oplossing om meer kleur en warmte in onze woonkamer te krijgen en daar heeft Noëlle hele creatieve oplossingen voor bedacht, o.a. een gekleurd plafond en een heel tof wandpaneel met prachtig behang. Dit hadden we zelf nooit bedacht en juist daarom is het zo fijn om daar een goed advies met prachtige handgemaakte tekeningen voor te krijgen. 

Het ontwerp was heel mooi uitgewerkt in een presentatie en 3d moodboard. Het was een feestje om hier mee aan de slag te gaan en het eindresultaat is een nog groter feest!"

Ray
Tofo - Mozambique 

Noelle helped us in a very professional manner, her drawings gave us lots of insight. The communication was always very easy. 

She has advised us with some great ideas based on the availability in Mozambique. Her eye for style has turned out into a very boho ibiza styled beach house. 

It turned out even better than we thought, and Noelle visualized for us. So, I can highly recommend her services and feel free to come and see the result here in Tofo, Mozambique. ​Noelle works quick, professional and she is really a talent with her drawings. I can highly recommend Speez Interior for the design of your house or company.

Eva & Huub

Amsterdam

Noelle is een absolute aanrader! Ze heeft een ontwerp gemaakt voor onze bovenverdieping, van twee bergingen zijn kamers gemaakt voor onze zoons. 

Ze heeft meerdere opties bedacht, in detail uitgewerkt en getekend zodat we op basis daarvan een keuze konden maken. Ze denkt van A-Z mee, heeft verrassende en slimme ideeën, werkt snel en weet nog beter wat onze wensen zijn dan wij zelf!​

Ze is heel betrokken, betrouwbaar, professioneel, enthousiast en checkt na iedere stap hoe het ervoor staat. Ze vergeet geen enkel detail en is goed in vooruit plannen en alles overzien. Zo fijn!

Wij én onze jongens zijn ontzettend blij met het resultaat!

Marijke Helwegen

Baarn

Soms wil je je huis gewoon iets mooier maken, iets pittiger of iets softer of gewoon eleganter, en ik hou er zo van. 

Ik heb de hulp ingeroepen voor al mijn ruimtes, om ze mooi te behangen en om dat een extra cachet te geven en dat doe ik bij Noëlle Spee. 

Die dame heeft er een verstand van, ik heb ook een verstand van een beetje behangen en zo maar dit is wel andere koek. Op topniveau. 

Maarten & Margriet

Haarlem

Heel blij zijn we met de hulp van SpeeZ! Wij wilden in onze woonkamer een ensuite plaatsen. Noëlle heeft de tekeningen voor ons gemaakt, de indeling en hele mooie kleuren voor de muren aangeraden. Heel tevreden zijn wij met het resultaat! Dank!

Menno & Merle

Amsterdam

Noëlle heeft ons laten zien hoe we de keuken optimaal kunnen gebruiken en heeft meerdere ontwerpen met verschillende opstellingen voor ons uitgewerkt. Hiermee kwam ze met verrassende ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen. Ook was zij essentieel bij de kleurkeuze van de keuken. Zonder haar hadden wij een heel zwarte keuken niet aangedurfd maar we zijn superblij dat Noëlle ons heeft laten zien dat het juist prima kan. Dankjewel voor jouw hulp!!

Robert Schuller - General Manager Allergan 

Amsterdam

"We zijn ontzettend blij met ons kantoor voor Allergan Nederland. 

We hebben nu dé inspirerende omgeving waar wij onze ‘start-up’ verder kunnen uitbouwen!"

bottom of page