R E V I E W S

 
REVIEWS

Lisa Minden
Marketing Manager Allergan 

"Noëlle, het was een genot om met je samen te werken! We hebben je bijna het onmogelijke gevraagd. In slechts drie weken tijd van ontwerp, naar verbouwing en daarna direct een volledige inrichting. Jij maakte dit mogelijk! 

 

Je schakelt direct, ontzorgt en bent een super enthousiaste en inspirerende persoonlijkheid om mee samen te werken. Dank je wel voor deze enorme mijlpaal en wij genieten elke dag van deze heerlijke werkplek. 

 

Ook Spaces Zuidas gebruikt graag ons kantoor als showmodel voor potentiële nieuwe huurders!”

Marijke Helwegen

Soms wil je je huis gewoon iets mooier maken, iets pittiger of iets softer of gewoon eleganter, en ik hou er zo van.

 

Ik heb de hulp ingeroepen voor al mijn ruimtes, om ze mooi te behangen en om dat een extra cachet te geven en dat doe ik bij Noëlle Spee.

 

Die dame heeft er een verstand van, ik heb ook een verstand van een beetje behangen en zo maar dit is wel andere koek. Op topniveau.

 

Eva & Huub

Noelle is een absolute aanrader! Ze heeft een ontwerp gemaakt voor onze bovenverdieping, van twee bergingen zijn kamers gemaakt voor onze zoons.

 

Ze heeft meerdere opties bedacht, in detail uitgewerkt en getekend zodat we op basis daarvan een keuze konden maken. Ze denkt van A-Z mee, heeft verrassende en slimme ideeën, werkt snel en weet nog beter wat onze wensen zijn dan wij zelf!

Ze is heel betrokken, betrouwbaar, professioneel, enthousiast en checkt na iedere stap hoe het ervoor staat. Ze vergeet geen enkel detail en is goed in vooruit plannen en alles overzien. Zo fijn!

 

Wij én onze jongens zijn ontzettend blij met het resultaat!

Ray 

"Noelle has helped us in a very professional manner, her drawings gave us lots of insight. The communication was always very easy. 

 

She has advised us with some great ideas based on the availability in Mozambique. Her eye for style has turned out into a very hip ibiza styled beach house. 

 

It turned out even better than we thought, and Noelle visualized for us. So, I can highly recommend her services and feel free to come and see the result here in Tofo, Mozambique. 

Noelle works quick, professional and she is really a talent with her drawings. I can highly recommend Speez Interior for the design of your house or company."

Zonder Noëlle was onze nieuwe keuken niet zo geworden als deze nu is, prachtig!

 

Noëlle heeft ons laten zien hoe we de keuken optimaal kunnen gebruiken en heeft meerdere ontwerpen met verschillende opstellingen voor ons uitgewerkt. Hiermee kwam ze met verrassende ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen.

 

Ook was zij essentieel bij de kleurkeuze van de keuken. Zonder haar hadden wij een heel zwarte keuken niet aangedurfd maar we zijn superblij dat Noëlle ons heeft laten zien dat het juist prima kan. Dankjewel voor jouw hulp!!

Marleen & Ewout

"Noëlle heeft een interieuradvies gemaakt voor onze woonkamer en keuken: een gedurfd behang, gave lampen, meer kleur, een mooie plek voor een bijzonder beeld en een slimmere opstelling voor de bank.

 

Noëlle begreep precies wat we wilden op basis van referenties die we hadden verzameld en een gesprekje. Ze heeft de juiste snaar geraakt met als resultaat een supergave woonkamer en keuken!"

Menno & Merle

Sietske

"We could not be happier with Noelle’s work; she is super professional, feels the vibe and knows how to translate (well, actually how to draw) it into a new design. We have met several times, so she informed us about every step and adjusted it were needed to agree upon our needs. 

 

She came with several options for all the spaces in our house which is designed in a boho Ibiza style look. She knows how to mix and match all the different materials, such as concrete, wallpaper, paint and tiles. She has a good eye for detail and in my opinion, details are making (or breaking) the design. Noelle works quick, professional and she is really a talent with her drawings. 

I can highly recommend Speez Interior for the design of your house and company."

Floor & Peter

Na aankoop van ons nieuwe huis in Rotterdam hebben we Noelle om hulp gevraagd om dit fijne huis ook mooi vorm te geven. Dit moest allemaal op afstand gebeuren want we woonden toen in de Verenigde Staten.

 

Samen met Noelle hebben we een strakke planning gemaakt. Noelle heeft op basis van onze wensen een geweldig mooi ontwerp gemaakt met kleurontwerp, bijbehorende meubels en accessoires, waardoor we zelfs op afstand een goed idee kregen van hoe het er uiteindelijk uit zou komen te zien.

 

Noelle is heel prettig en professioneel om mee samen te werken en werkt ongelooflijk hard om een mooi resultaat te behalen. Dankzij Noelle's hulp is het ons gelukt om binnen een week van een leeg huis een heel prettig thuis te maken!

Femke & Ruud

"Wij zijn echt super blij met het ontwerp dat Noëlle voor onze zithoek heeft gemaakt. 

 

We waren op zoek naar een oplossing om meer kleur en warmte in onze woonkamer te krijgen en daar heeft Noëlle hele creatieve oplossingen voor bedacht, o.a. een gekleurd plafond en een heel tof wandpaneel met prachtig behang. Dit hadden we zelf nooit bedacht en juist daarom is het zo fijn om daar een goed advies met prachtige handgemaakte tekeningen voor te krijgen. 

 

Het ontwerp was heel mooi uitgewerkt in een presentatie en 3d moodboard. Het was een feestje om hier mee aan de slag te gaan en het eind resultaat is een nog groter feest!"

"Wij hadden voor de woonkamer en keuken van onze nieuwe huis nog weinig idee voor inrichting en kleuren. Noelle heeft voor ons een aantal ontwerpen gemaakt waarin ze onze voorkeuren en de ligging en stijl van het huis heeft meegenomen.

 

We waren zeer aangenaam verrast met wat ze voorstelde en hebben één van haar ontwerpen helemaal overgenomen. We zijn super blij met de richting die ze ons heeft gegeven en hebben meteen inspiratie opgedaan voor de rest van het huis".

Muriel & Onno

Robert Schuller

General Manager Allergan 

​​"We zijn ontzettend blij met ons nieuwe kantoor bij Allergan Nederland. 

 

We hebben nu dé inspirerende omgeving waar wij onze ‘start-up’ verder kunnen uitbouwen!"