ONTWERP WOONKAMER & KINDERKAMER ROTTERDAM

Dit gezin met drie kids, waarvan een pasgeboren, kwam in de zomer van 2020 van California naar Nederland en riepen mijn hulp in, in eerste instantie voor  de inrichting van de zit- & eetkamer. Deze ruimte moest nagenoeg klaar zijn zodra ze aankwamen. Later mocht ik ook een kinderkamer ontwerpen en momenteel ben ik bezig met de keuken en twee badkamers. 

Na aankoop van ons nieuwe huis in Rotterdam hebben we Noelle om hulp gevraagd om dit fijne huis ook mooi vorm te geven. Dit moest allemaal op afstand gebeuren want we woonden toen in de Verenigde Staten. 

 

Samen met Noelle hebben we een strakke planning gemaakt. Noelle heeft op basis van onze wensen een geweldig mooi ontwerp gemaakt met kleurontwerp, bijbehorende meubels en accessoires, waardoor we zelfs op afstand een goed idee kregen van hoe het er uiteindelijk uit zou komen te zien. 

 

Noelle is heel prettig en professioneel om mee samen te werken en werkt ongelooflijk hard om een mooi resultaat te behalen. Dankzij Noelle's hulp is het ons gelukt om binnen een week van een leeg huis een heel prettig thuis te maken!

Floor & Peter